blissfully read …gee..thanx

I know I hurted you and I feel so bad,
For saying things and making you sad..
It’s just that my love for you is so great,
I want to be with you, I just can’t wait..
I want you to understand
that I loved you from the start.
And I want you to know,
no matter how many miles
we are apart,
you’ll always hold a special place
in my heart.

 

 

Forgive me for loving you with all my heart.

Forgive me for never wanting to be apart.

Forgive me for needing you in my life.

Forgive me for not wanting someone else in my place.

Forgive me for needing your love and your smile.

Forgive me for holding you too tight.

Forgive me when I dream of you all night.

Forgive my heart for never letting go.

Forgive me if this love I have failed to show

 
to whom it may related …who gave me diz phrases ^^.. 
thanx a bunch..mm..nope…a zillion thanx to u there my buddy for givin me the opportunity to galore have ur love n warm affection…
don worry…no need apologetic words…

9 thoughts on “blissfully read …gee..thanx

  1. Cintakan manusia itu tidak mewujudkan kebahagiaan yg abadi utk sesorg insan krn ia tidak kekal abadi. Manusia itu seringkali membuatkan seseorang itu kecewa, hampa dan putus asa; menderita dan terseksa. Oleh itu, tida suatu cinta pun yg dpt membuahkan kebahagiaan dan kenikmatan yg kekal abadi, kecuali cinta sejati, cinta kepada Pencipta manusia itu sendiri..>>Rabiatul Adawiyah<<

  2. Cintakan manusia itu tidak mewujudkan kebahagiaan yg abadi utk sesorg insan krn ia tidak kekal abadi. Manusia itu seringkali membuatkan seseorang itu kecewa, hampa dan putus asa; menderita dan terseksa. Oleh itu, tida suatu cinta pun yg dpt membuahkan kebahagiaan dan kenikmatan yg kekal abadi, kecuali cinta sejati, cinta kepada Pencipta manusia itu sendiri..>>Rabiatul Adawiyah<<

  3. itz not wrong kalau nk sayang manusia, itz juz dat we have to control so x lebih dari sayang pada YAng Abadi..cuma dlm menyayangi manusia tu, we shud try da bess..hablum minAllah wa hablum minannaas..

  4. betul tu.setuju dgn penawar85.cume kdg2 dlm menyayangi manusia[esp in between different genders], kita seringkali terlalai[mintak2 dijauhkan].sbb kelemahan manusia itu sndiri kan, dtmbh dgn bisikan nafsu dan syaitan,plus persekitaran[if yg tak membina].Rabiatul Adawiyah tu,tahap cintanya pd Alkhaliq sgt sgt agung, melebihi segale-galenye[dia x kawin kan?].trfikr jgk, kite ni jauh sgt dr peringkat yg mcm tu ka.Ape2 pun, doa2 byk2 kan,smoga kita x trputus dr hidayahNya walaupun sesaat,sbb kite mcm layang2 trputus tnpaNya kan kan.wallahu’alam.nice blog.keep spreading ur good words(",)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s