gud luck 셤 sumer..usaha + doa + tawakkal..yeah~

”… maka bertawakkallah kepada Allah, sesungguhnya Allah mengasihi orang yang bertawakal kepadaNya. Jika Allah menolong kamu maka, tiada seseorangpun yang boleh menghalang kamu, dan jika ia mengecewakan kamu, maka siapakah yang dapat menolong kamu sesudah Allah (menetapkan demikian) ? Dan (ingatlah) kepada Allah jualah hendaknya orang yang beriman itu berserah diri…”
(Ali Imran : 159-160)
 
kepada cingudel…
gud luck 시험 sumer…
moga berkat ramadhan mengiringi..
moga rahmat Allah memudahkan urusan..
moga perjuangan kita merebut kelebihan ramadhan mendorong kita merebut kejayaan study *^^*
셤잘보시기바랍니다…~
 
**dedicate pada yg bukan kt korea gak la..**
munzir beluved bro…
syaza wonderful sis..
maisarah ku sayang
ydp..
hidayah dearie
azam..
syahirah si spm victim *^^*
aidatul sarah
salmi
nada x yah..xm week je ade..xm nye xde
ok..sape lg nk report dia ade xm?cpt bitau…leh tulis nama kt sini..ㅎㅎㅎ

6 thoughts on “gud luck 셤 sumer..usaha + doa + tawakkal..yeah~

  1. eh syifa’..bile sy repot kat awk?hehe neway tenkiu la tertera pulak name kat cni hihi
    tp kan xm td sy merapu je huhu
    1 more thin, nk mintak izin tuan empunya blog ni utk link blog ni kat blog sy eh
     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s