mess

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

current halwa telinga : bunyi cengkerik dari hutan belakang bilik
current halwa mulut : yoghurt perisa oren
current halwa mata : tazkirah dari blog sape tah..termasuk pulak page dia [beside starin at my messy blog ni la]
 
왜 이렀을까???
why on earth i cud ever tot bout diz thingy??
why it crossed my mind?
never imagined my heart will berbolak balik thinkin about diz matter..
ouchh…제발 좀~ my God, help~
 
lucklily i got maria [since yasmin tgh ralit tgk drama] to hear all doz messy blabbin..yang bak kata dia, memeningkn kepala dia sbb i used to guna hanging sentences..kalo teacher anisah tau, mau kena lepuk kepala sbb mess kn sentence structure yg dia ajar..
but i noe..maria was willin to listen..
n i like her listening style..
listenin..without talking..[except she kept askin questions ape senanye maksud ayat awak ni???]
n in d end..dia bg cara nk setel prob n conclusion je..
she is the one who doesnt know how to give comforting healing words[ni dia la cakap sdri] n i just like it..but several words from her are enuff to heal me..
might b bcoz i am da one with many words..so i just like the her style..
n might b bcoz i am 2nd child..rasa nak menang je..so x suka bila orang asek menyampuk cakap kita macam dia terer cakap sangat..[no offence ye anak 2nd del~]
ape pn, sure org yg selalu cerita masalah diorang dengan saya pening kepala dengan ayat2 cara selesaikan masalah yang asyik keluar dari mulut ni kan..sorry u guyz~ sy akan berusaha jadi macam maria..heheh..i doubt dat~
 
ocheitten…Ya Allah..wahai tuhan yang berkuasa membolak balikkan hati..lindungi lah diriku -_-

 http://media.imeem.com/m/4P8eTiQlQ3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s