in xm week vs after xm week

Photobucket

slept for 11 hours…adik panda ke ape??
all along last week..i’d been sleeping for 2 hours per day..
and my sleeping time rili asked for a compensation..
haa..amik..10 jam..
lepas bangun tidur..weng dah..buat homework pun tak siap siap

Photobucket

in exam week:
-masuk mysoju macam dlm tu ada lecture notes
-addicted to youtube macam selama ni memang die-hard-fan youtube
-download drama korea kat veoh macam cite tu leh vanish lps xm week
-masak dan makan macam puasa tiga hari nonstop
-cari cari photos kat flickr untuk diedit macam ada dateline kena hantar that edited photos
-update blog macam la ada orang nak baca setiap malam

after exam week:
= masuk mysoju tujuh kali pun tak tau nak tengok ape..so tutup window
= bukak youtube.com pastu tak tau nak tulis untuk search video ape..then tutup window
= bukak veoh tv .. tenganga nganga jap tak tau nak tengok ape..pastu tutup balik
= tak masak dan tak makan makan
= bukak flickr tanpa tujuan, takde idea nak edit ape so tutup balik
= update entry separuh dalam blog pastu save dalam draft je

masalah ni sume kengkawan dapat gk kan?
eheh…
apesal ilang punca lepas exam?
-sebab dah tak de mende nak wat
-sebab semua buku atas meja ni dah khatam..konon konon
-sebab mengada ngada~

apa pun, congrats pada diri sendiri sebab ni first time *rasanye la* naik berat time exam week sepanjang bermukim di hanyang ni

Photobucket

2 thoughts on “in xm week vs after xm week

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s