kami lepas colcak..~

the best moment is when :-
receiving an sms "졸작조교입니다.축하드립니다.상위작에뽑혔습나다."
ouhhhh……
walopon masih ada songsu kwamok yang x lepas lagi…
iaitu isan suhak yang nyawa nyawa ikan..
tapi masih nak gembira..
sangat gembira pada malam ini..
at last…jogyo kata kitorang pass..상위작 lagi tuh…
gegege…

ALHAMDULILLAH~

Photobucket

Photobucket

bila call mak…
"bile nak belanja kita?"
bila call abah…
"perasan terer dari orang korea la tuh..~"
bila call munzir…
"kena belanja munzir boot ni..baru feel nak share happiness.."
haih~
but the most reaction i got from ppl at msia..
"bila leh balik msia ni?"
fyi guys..this is the graduation project…bila kita lepas..means kita confirm grad…tapi x bermaksud kita grad on the dot k..
saya ada credit hours lagi yang masih x mencukupi…
still a long way to go~ (long ke kalo lg 7 bln??)

thanx to mom n dad yang tolong kokjong kan..aha..sori la bagi tergelabah plak kat msia tuh..
n thanx to all yang deal ng kerenah saya yang sangat tahapa hapa sepanjang tempoh colcak tuh….especially pada sape yang salu kena dengar saya membebel penin ….awak tau awak adalah mangsa keadaan kan?? awak tau saya x sengaja kan?aha..
sebab dah lepas colcak ni..saya berjanji akan bagi lebih banyak hantu buluh lagi~..aha
paling paling sekali..thanx pada UMI dan MARIA~..my group of doing colcak…..we rock…상위작 weih..
yeah~
n to YASMIN juga..yang tolong betulkan pintu rumah dan motornye..aha~
n to others..yang masih x lepas…don’t worry..there’ll be the time..Allah will test us…n there’ll be the time..Allah will help us…
if and only if..we are patient with the obstacles~ insya Allah

*colcak = final year projek*상위작 = high rank *songsu kwamok = subjek wajib*kokjong = risau*isan suhak = discrete maths*jogyo = ast. teacher*

4 thoughts on “kami lepas colcak..~

  1. wah wah..cukhahae, jeles tahap tenuk nih..dah le lepas, sangwijak lak tuh..huh jeles jeles, nnt kne present lagik ek? bes nyer dah leh grad, serious bes, dah buleh masuk ibul dgn hepi, dah buleh macam2..cukhahae cingudera..annyeong~

  2. asal leh grad…ibul..asal bes..ibul..asal lepas colcak..ibul..apepun..sebelum ibul..hantu buluh akan bergiat aktif k~

  3. congratez kpd anda semua yg telah berjaya dengan jayanya. jangan lupa, masih ada lg org lain yang bergelumang dgn resah gelisah exam. huhuhuhu..

  4. yeah..i noe dat…all da best to all of u…kat sini pun sama je..ada lagi yang x lepas ..im praying for all of my friends~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s