pada siapa patut diletak nilai sayang? ^_~

Photobucket
salam wth..
words from rasulullah.."Sesungguhnya berkawan dengan orang-orang yang
soleh (orang-orang baik)
dibandingkan dengan orang-orang jahat adalah seperti berkawan dengan
orang
yang menjual minyak wangi berbanding dengan tukang besi. Maka berkawan
dengan tukang penjual minyak wangi terkadang dia memakaikan kepadamu
atau kamu mengikutnya atau mencium wanginya. Akan tetapi berkawan
dengan tukang
besi (peniup api) mungkin terbakar pakaianmu atau kamu merasakan
panasnya."

(riwayat muslim)

i really want to share this words…i quote it from a girl’s blog…nice one..
"kalau hendak dinilai harga persahabatan..maka emas itu adalah sampah"
and i really like this…
because i agree about it..it’s true!…way too true..
lately…*especially when i was writing kad raya wish to my close friends..* i thought about them very much..
my clique in smap..9 of us…we’ve known each other for 10 years..and yet…the relation is still the same like before..
of course it has to fight all the test and tribulance from time and study works and after this, career tasks to maintain the closeness…but yes…in the heart…the relation will never lose..
from them..i learned a lot…no kidding…when i said a lot..it means A LOT…
sad, sorrow, happy, interesting, fun, serious >> all were blended to create a nice part of life in syifa’s..
iye lah…nak kata apa lagi..dari sekecil kecil ribena…
ke sebesar besar dah nak jadi mak orang dah…*i refer to aini and ijah*
dari tak matang tak senonoh…
ke dah matang sikit *kena cakap sikit je..kalau tak, tasnim gelakkan nanti* dah agak senonoh…
those things i learned from them made me who i am right now…
thank you guys…do promise we won’t be separated eventhough the work will tighten the time..
eventhough one of us is in sabah(i am the one?), in miri, in johor, in kelantan, in pahang…bla bla bla…

Photobucket

Kenangilah sebuah Pertemuan,

kerana disitu terciptanya Kemesraan….

Sayangilah sebuah Perpisahan,

kerana disitu terciptanya Kerinduan…

Photobucket

and i dedicate this entry to nadiah too..since i also miss u very much…
you are not belonged to any category…but i create a nice category for you..
it is chemistry friend…
remember…we
always happened to act the same, think the same, like the same thing
*thank God we are not fighting over the same guy*, have the same
hunch…and the list go on…
really nice…

Photobucket

and today was our graduation shooting day…
i skipped one class in the mornin just to wait for my turn to take the photos…
wahhh..so exhausting…but yes, a nice feeling kept accompanying my day since it is graduation shooting!
when we say graduation shooting…it means we will be graduated..
when we say about graduation…it means we are finishing the degree studies in a corner….
when we say finishing course..it means we can go back to malaysia!..yeah~
*eventhough ada je la kan yang tak nak balik lagi sebab nak kerja kat sini or sambung lagi..*
and to have a thought about going back is somehow, not a very nice feeling…
it corresponds the situation of splitting with all these friends who have been with me along this five years…and plus another half year more after this…

Photobucket

what should we call this…
to split with them is a thing i can’t imagine…
i donno how to create another interesting life without 303 members around me…
without hanyang kisuksa girls gathering every weekend…
without girls of 70’s here making havoc all the time…
do
we really have to take our own path and build our career life by our
own?? *teringat impian girls of 70’s untuk bekerja bersama sama di
bawah satu bumbung…di bangunan yang dipanggil wisma 70 ^^ a very nice
impian and memory though~*
 
Photobucket

Apabila
kita ingin berteman, Janganlah kerana kelebihannya, Kerana mungkin
dengan satu kelemahan, Kita mungkin akan menjauhinya….

Andai kita ingin berteman, Janganlah kerana kebaikannya, Kerana mungkin dengan satu keburukan, Kita akan membencinya….

Andai kita inginkan sahabat yang satu, Janganlah kerana ilmunya, Kerana apabila dia buntu, Kita mungkin akan memfitnahnya….
Andai
kita inginkan seorang teman, Janganlah kerana sifat cerianya, Kerana
andai dia tidak pandai menceriakan, Kita mungkin akan
menyalahkannya…. Andai kita ingin bersahabat, Terimalah dia seadanya,
Kerana dia seorang sahabat, Yang hanya manusia biasa…. Jangan
diharapkan sempurna, Kerana kita juga tidak sempurna…

Photobucket
 
life must go on syifa..~
right?
no matter who is beside us…we have to keep going…
this is what we call life…

"cukuplah bagiku Allah itu menjadi penolong urusan keagamaanku..

cukuplah bagiku Allah itu menjadi penolong urusan duniaku..

cukuplah bagiku Allah itu menjadi penolongku dari sesuatu yang merunsingkanku.."

the friendship…
for me to cherish…for them to remember..
for me to miss…for them to memorize..
for me to love..for them to care..
love you guyz..
ukhuwwah fillah~
*selamat meneruskan perjuangan ramadhan…얼마안되는데*

  http://media.imeem.com/m/WpAYG7uMa4Arti Sahabat – Nidji

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s