tidak seperti announcer tv9

salam wth..

Photobucket

balpyo kimal EU yang 망했다…
tapi cikgu sangat suka pula~
junggan – bila orang perform macam announcer tv9…
tak ada pula dia suka macam tu..
apa pun, merdeka seketul lagi..
minggu depan ada farewell party~ *semangat cikgu ni*

2 thoughts on “tidak seperti announcer tv9

  1. sbb die blur tgk ape kebenda la bebudak ni tgh buat kat depan tu….tp takpe utk tidak men ‘down’ kan mereka2 di depan ni maka die pun buat buat ‘sangat suke’…jd ksimpulannya terpulang pd anda untuk mendefinisikan ‘sangat suke’ itu ape….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s