thanks for stopping the war..thanks for saving the left muslims..

salam wth..

haven’t updated this blog much…*to be frank, i even didn’t open it *
first reason, no big news..*life as dull as winter…nak kuar sejup..nak dok umah busan..*
second reason, busy with my crosstitch..*got 2 projects to complete*
but still…no big news pun..gambar banyak je..

Photobucket

on chinese new year eve…kami meneman wicitra makan..
oleh kerana kawan kawan chinese lain kebanyakannya balik malaysia, maka cit tiada kawan untuk makan..
we were happily preparing the food..
eventhough hanya ada sos tiram yang menyumbang unsur chinese food, wicitra makan tanpa banyak bicara..
ada pengat keledek siap..orang cina makan ke pengat malam raya?
apa pun,semuga cit gembira dengan usaha memasak kami yang lebih kepada nak sumbat perut sendiri ni..~
makanan lain:sotong celup tepung,keropok ikan terengganu,sotong sweet sour,sup ayam,dadih mangga cair

Photobucket

batch gathering for the second time in this winter break..
theme:makan steamboat sampai muncit..
steamboat ni memang kena makan berebut ke?
kenapa girls je yang macam berebut..guys kat depan tu bertenang je macam..

Photobucket

busan sehingga tiba tiba kami menjala roti jala dan meneman aya membuat kuih seri muka…
dan tiba tiba..kuih kuih ini menjadi kek birthday orang..selamat hari lahir kepada anda *27.1*

Photobucket

favourite activity: melepak di coffee shop sambil berjoyah..
memang favret lah aktiviti ni..
memang tak buleh kata apa dah..
memang favret..
rasa nya cerita masing masing dari zaman silam ke zaman akan datang semua dah share tiga kali..
ada lagi 27 hari ni..mungkin akan cukup ulang tujuh kali?

apa pun, kesimpulan entry..
cherish all the time you have..
cherish all the friends around..
you never know when they will be a great help to you..
how we need the companionships..
till Allah showed an example of Adam a.s. feeling lonely even in jannah for no company..

erghh..27 days left??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s