cuba kira ada berapa word menarik dalam petikan ni..

salam wth…..
 
best sebenarnya belajar ni..
bila dah tekejar kejar kerja…rasa best sangat hidup belajar dulu…
ke sebab dulu belajar dengan kawan kawan yang mengarut tu di tempat yang menarik ye???
ke sebab sekarang ni tempat kerja tak menarik kawan kawan tak mengarut ye???
 
kalau dulu, belajar pun ada je subjects tak menarik…(e.g: digital signal processing – bukan tak menarik, sendiri yang slow~)..dan sekarang, ada je kerja menarik sekarang ni…
tapi nak kata zaman belajar jugak jugak yang menarik..
kalau dulu, memang la kawan mengarut meraban enjoy…tapi sekarang still tinggal dengan kawan kawan..walaupun maria yasmin nad bla bla takde, tapi umi ira wicitra ada je lagi….
tapi dulu juga menarik nye….
 
so nak kata ape lagi?
kalau sambung master, menarik balik tak hidup??
(cewah, padahal time tu nanti mesti bising keja pulak lagi menarik..)
 
kesimpulan: manusia selalu lupa berpuas hati dengan rezeki yang dikurniakan….pengalaman pun rezeki jugak.. *read:manusia=syifa*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s