tiba tiba saya membebel

Salam wth

 

Lama tak menulis kan..walaupun kerja depan computer tiap tiap hari,tapi untuk menulis dan membebel itu tidak mudahsebab banyak sangat benda nak dibebelkan..

 

Hari ini masih terhuyung lagi kepala ini..dah berhari hari tidur tidak cukup~

Mana buleh macam ini..tidur adalah masa gembira untuk saya..taknak la tak cukup..

 

ok..semalam memang salah sendirisiapa suruh makan durian pukul 12 malam..tidur tak cukup satu hal, bagi badan panas satu hal..

tapi kesian kat hajar..semangat dia panggil dari pukul 8 suruh datang biliktapi dia suruh datang jemana nak tau ada seketul durian bawah katil yang dibawa dari pahang, disimpan khas untuk saya!!~hehehmaka sebab tak tau, pergi bersuka ria dulu di kajang (sebenarnya ambil barang + round lima enam kali di pasar malam hentian kajang; read: sekali round survey, 2 kali round decide nak makan apa, 3 kali round beli benda untuk diri sendiri, 4 kali round beli benda untuk kawan di senawang, 5 kali round cari sudu untuk kuih dalam daun pandan tuh..mana tak lama~), lepas tu makan makan pulak menda yang dibeli tu dalam kereta..pendek kata piknik..kereta tu dah bau murtabak dh..*sebab semalam ada lima murtabak dibeli~,lepas tu aktiviti pass pass barang pulak dengan ramai orang, lepas tu aktiviti mencuci shower room dan baju yang dah menjerit jerit minta kena cuci.lepas tu baru teringat hajar mesej tak jawab jawab lagi..dah landing pun atas katil, lepas tu kunun kunun dia dah tidur, nak mesej gudnite jetengok tengok dia mesej cakap tak tidur lagi..suruh naik jugak jugak..

 

haih..struggle tu nak tinggalkan bantal dan tilam, cari selipar tetengah gelap bilik tu..pastu menapak naik tangga lagi.rupanya ada durian yang cumel~!!! Tak sesia..heheh..*^^* read: lepas balik dari korea, ni kali ketiga makan tau..mak saya menganak tirikan saya untuk kes durian ini!! Apapun, terharu dengan hajarrasanya dia gigih fikir cara nak bagi saya hepi kot lepas apa yang terjadi pada hari jumaat haritu

 

sebenarnya yang saya nak cerita, pagi tu saya bangun pukul 3.30, 4.15 begerak dari puncak alam, drift ke Samsung..sampai 5.30 macam tu..dengan semangat yang berkobar kobar, sambung kerja yang tak habis jumaat hari tuadoi larekod diri betul la..tak sangka saya mampu untuk bangun 3.30maria dengar mesti gelak nihperempuan liat nak bangun ni cemerlang pulak tiba tiba..tapi ye lah..tidur pun tak lalu sebab teringatkan kerjakunun kunun kes hidup mati company la kansiapkan report pukul 8.10, hantar on the dot..dan selepas itu bermula la hari yang sangat tidak efisien untuk saya sepanjang di Samsung ini.hehehmalas oo nak buat kerja bila badan pun dah jadi seram sejup je *taktau nak describe camne..seram sejup tu cam jumpa hantu kan? Ni cam sebab tak cukup tidur..orang panggil ape ek??*

 

Dan hari ini, orang yang memberi kerja itu meminta maaf kerana mengurniakan kerja yang sangat banyak dalam tempoh yang sangat singkat

Saya hanya tersengih lahhh~ kekekekeke……

 

Credit to ammar and aya yang membantu, walaupun ada sampai ke war memorial korang masukkan

Credit to nazri and wan kerana berusaha menggembirakan keadaan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s