1 november itu membahagiakan..

salam wth…
 
"sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan.
maka apabila kamu telah selesai (sesuatu urusan), kerjakanlah dengan bersungguh2 (urusan/amal soleh) yang lain pula." (94:6-7)
 
terima kasih kepada semua yang wish…
baik sms, emel, call, dan messenger…
sungguh terharu kerana masih ramai yang mengingati..walaupun kita dah tua..heheh..
 
incik nasrul hadi membawa saya ke cameron highland pada weekend lepas, kunon kunon sebagai hadiah birthday..
berkebetulan dengan samsung yang cuti anniversary pada hari isnin…maka agak panjang masa yang ada..
 rintangan yang dihadapi bukanlah sedikit…
dengan jalan lereng bukit tengah malam gelap GEMPITA tiada lampunya..
landslide tengah tengah malam pukul 12 nya menyebabkan stuck dua jam dan jalan jam di atas tanah tinggi itu..
lodging yang autocancelled booking sebab lewat sampai jam dua pagi…
cari hotel sampai pukul 4 pagi..tapi semua nya full..
dan keadaan sejuk beku tengah malam lepas hujan..
dah fikir nak turun balik je pergi simpang pulai ke..tapah ke..
tapi chalet marina jadi penyelamat bila tuan nya ayah pada kenalan, bermurah hati mencari juga satu bilik kosong untuk kami..
dan hari seterusnya berjalan dengan lancar dan meriah di cameron highland, walaupun hujan asyik turun >> menyejukkan keadaan yang sedia sejuk…
 
thanks to somi kerana beriyer menyambut birthday saya ~
walaupun ditekan kerja dan doc kahar..heheh…
i know you love me..~
semuga hari lahir yang sempat hadir ini mengingatkan saya erti syukur kepada Pencipta…
mengingatkan saya akan erti hidup dan sumbangan yang saya mampu berikan kepada dunia dan isinya..
 

Photobucket

 excited benar dia dapat jumpa ladang teh

Photobucket

mamat bunga yang excited dengan roses di cameron

Photobucket

syifa yang bertenang tengok bunga…

Photobucket

bunga yang unik dan menarik..macam mainan bentuknya..

cameron highland

stroberi yang tidak mungkin akan menandingi kesedapan stroberi korea..kekeke…

ala…kita nak cari gambar stroberi merah bekilau yang berjuntai banyak banyak kat pokok… tak jumpa keadaan itu di cameron..

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s