aidil adha dan nana

salam wth…

salam aidil adha..

lambat pulak wish..dah lepas hari tasyriq pun..

semoga amalan korban yang diperkenalkan oleh nabi ibrahim as dan nabi ismail as mengajar kita 1001 erti hidup dan pengorbanan..

saya beraya di terengganu..meriah sekali raya haji di sana..semua pun nak jam kan jalan yang tidak berhighway itu..

apa salahnya bagi laluan pada orang yang baru nak beraya first time di terengganu ni..

sampai jam 7 pagi raya..terus bersiap nak solat raya..ngantuk dan mamai waktu tu..kita je la yang rasa..

tak tak..nenek sebelah tu pun rasa, sebab asal tesengguk je kepala…telanggar bahu dia time khutbah raya..sian betul..harap dia paham kita baru sampai..

anyway, kawan kami NANA dan FIRDAUS sudah pun berkahwin…~~!!

heheh..sepanjang tunggu firdaus lafaz akad tu..kami yang duduk sebelah dia tu asyik ulang ayat sama..

"tak sangka nya nana dah nak kawen..tak sangkanya.." – tak tahu la faktor apa yang bagi kami asyik tak percaya tu..nak kata baru..mereka tu memang dah lama..tapi apa pun, firdaus memang lafaz sekali je lah..~

ayah nana tiada suara…~ maka tok kadi yang melafaz walikan..

Photobucket

serba pink tetamu nya..

Photobucket

congratulations nana dan firdaus~

3 thoughts on “aidil adha dan nana

  1. "tak sangka nya nana dah nak kawen..tak sangkanya.." <—– menyampahnye aku bace statement niiiii~~ape yg korang tak sangka sangka niiii? sile la bersangka baik. hahah nway saye pon masih tak percaya lorrcam terumbang ambing..semuanya berlaku hanya beberapa kelip mata. ehehethanks syifa dan nasrul hadi yg sudi datang dgn baju pinkkk gituww! jumpe di kajang nnt~

  2. hehhe….taktau la nana..x de la beburuk sangka..tp mmg x sangka..kekekek..ala..awk sdri x sngka..so kna la injong sume org pn leh x sngka..ok dh..psni seken time kenduri..kalo x sngka gk awk mmg leh siku2 je sapa yg ckp ayat tu.. *tp mmg la kna x sngka kn..kita prepare bape bulan utk bond ni..dia setel cm dlm seminit jek..so msti la rasa amazing..kekek*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s