mengarut lah mamas ni..~

salam wth…

Photobucket

just got a chit chat with mamas, while orang lain tengah struggle bekerja di petang isnin…
dengan mamas ni mengarut aje, tapi sekarang sebab umur pun dah 25, isi mengarut pun synchronize dengan umur..
***************************
mamas: saje mau bertanye kesihatan
mamas: hehe
syifa_penawar: oo
syifa_penawar: hehehhe
syifa_penawar: sy ok je..sihat je cm bese…tp brat sy turun ah
mamas: iskk awak nih
mamas: org berat bertambah la
mamas: tp awak nih mmg sng sgt berat turun kan
mamas: kene berjaga2 la
mamas: mkn byk2
mamas: minum susu byk2
syifa_penawar: minum susu byk jugak ni
syifa_penawar: x minom lain dh
syifa_penawar: kekek

mamas: eh awak tgk la gamba sy tiap2 ari
mamas: nnt dpt anak muke cam sy
mamas: hahahahahaha
syifa_penawar: aha
syifa_penawar: ok
syifa_penawar: sy akan mengelakkn itu~~~
syifa_penawar: muka awk adalah muka teakhir yg sy hrp utk anak sy~
syifa_penawar: sy dh leh byg btapa tetekannye sy bleh jd kalo muka pn cmtu mulut pn cm awk
mamas: hahaha
mamas: kejamm
mamas: eh tp tang mulut sy x leh nk ckp ape la
mamas: sbb mak dier pon lbh kurg jerk menjoyah kan
mamas: so awak kne la terime
mamas: bkn slh sy
mamas: hahaha
syifa_penawar: kekeke
syifa_penawar: itu ah
syifa_penawar: sy dh usaha utk prepare diri sabar part tu
syifa_penawar: ttbe nk tmbh lg ng muka awk
syifa_penawar: haih
syifa_penawar: tetekan weh
mamas: hahahaha

mamas: jup2
mamas: sy tgh terbyg
mamas: baby awak cam blur2
mamas: + scary
mamas: biler jumpe aunty2 yg joyah nih
mamas: hahaha
syifa_penawar: kekekek
syifa_penawar: sewaktu pembentukan minda dan akhlak…sy x kn bg jmpa korg!!!!!
mamas: dier nanges pon xleh lawan joyah kitorg
mamas: hahahaha
mamas: xlehh
mamas: kitorg org yg akan membentuk minda dier
mamas: hahaha
syifa_penawar: bia dia dh umo lima taun time sng x tepengaruh tu bru bg jmpa
mamas: leh la jdk syifak the junior
mamas: hahaha

mamas: nnt dier tadika same ngan anak saye ke kan
mamas: aha
syifa_penawar: kekekkeke
mamas: sy suruh anak sy jdk besfren anak awak
syifa_penawar:
mamas: soh dier pengaruh anak awak
syifa_penawar: awk mmg suka bg sy tekanan kn
mamas: hahaha
mamas: bygkan anak sy ngan muke nakal kening cam sy kejar anak awak satu tadika
mamas: hahahaha
mamas: time tu anak sy baghu 3 taun
syifa_penawar: warghh
mamas: anak awak final year tadika
mamas: hahaha
syifa_penawar: sy rela bagi pendidikan di rumah!!!
mamas: hahahaha

syifa_penawar: kekkeke
syifa_penawar: tp sy gelak sungguh2 la mamas
syifa_penawar: sbb bdk tu kening cm awk
syifa_penawar:
mamas: hahaha
mamas: tu la trademark anak2 sy
mamas: haha
syifa_penawar: cumelnyerrrrr
mamas: nnt x la tertuka ngan anak org lain
syifa_penawar: btol2
syifa_penawar: org pn x sanggup nk culik pn
syifa_penawar: ssh nk ilang tuh
mamas: hahaha
mamas: kene pertahankan keturunan camtu
*******************************

sekarang sedang berusaha untuk menghabiskan movie ketika cinta bertasbih..
kekekk..

Photobucket

orang lain dah tengok yang dua, kita baru terkial kial cari yang satu kat youtube…
sebelum ni ada kawan kawan rapat promote novel dia..
then baru ni berapa orang lagi promote movie dia pulak..
tiba tiba semua pun nak promote sekarang
so kita tertekan la kan..kena jugak cari kat youtube.. *i’m not a big fan of movie…tapi sebab sekarang pun tak ada masa sangat nak kejar novel dua siri itu..maka movie je la*

Photobucket

pendapat saya dan kawan: kenapa filem indonesia selalu berjaya mengumpulkan wanita wanita cantik dalam satu cerita? sungguh tidak logik jika itu adalah dunia nyata….kenapa filem malaysia tak pernah berjaya kumpul macam itu?
walhal, malaysia juga banyak orang cantik..dan kalau ikut pandangan kasarnya, pergi ke malaysia lagi senang jumpa perempuan cantik dari pergi ke indonesia..
kekekek..ok no offence ye kawan kawan indonesia…bukan nak kata perempuan indonesia tidak cantik..tetapi kenapa semua dalam filem itu cantik?
*perbualan kosong yang tak adalah berfaedah sangat antara saya dengan kawan..heheh*

Photobucket

Photobucket

Photobucket

apapun saya nak tengokkk je muka muka cantik dalam filem itu…*daripada tengok muka mamas kan..*

okeh..off here..lepas ni nak pergi ambush rumah aya, curi kim dia bawa dari korea..

2 thoughts on “mengarut lah mamas ni..~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s