my sunshine..

Assalamualaikum wth…

Photobucket

"beauty won’t be forever.."
Gambar lama..yang baru dijumpai selepas menggodek godek komputer..
cari fail lain, jumpa fail lain…
itulah..susun serabut serabai je..

Photobucket

today, i had a medical checkup appointment at hospital UTM..
the doctor was soooo nice…even my husband adores her….
and we had to do another scanning, since last scan was having a bit controversy..cewah..
and oh my…doctor pun geleng kepala tengok baby itu..
tunggang terbalik buat aerobik and gimnastik..
once scanner beroperasi je, kaki dia yang tengah buat berenang katak tu yang dia tunjuk dulu..
lepas tu bila nak cari kepala, tak jumpa pulak dah…tak tau kat mana dia sorok..
doktor memang tergelak gelak je tengok…
kami lagi la…tak bekelip mata tengok…sambil gelak juga la…
doktor gelak, tak kan kita tak gelak kan…

i pray for him or her to be in a good health before and after birth…
may he or she lives well as our sunshine… amin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s