baby, sila doa ibumu score exam esok ye

salam wth..

sejak semalam..baby yang tak tahulah apa jantina nya ni..sungguh la agresif menendang…
kita dah la nak exam..nak tak nak asyik terkira je tendangan kali ke 30, ke 31, ke 32…
ish ish..macam mana nak concentrate ni??
nak suruh dia berehat sekejap.. tak faham pulak arahan..
kalau gaya tendang tendang manja, boleh tahan lagi..
ini dah macam nak buat free kick bila ada team lawan foul…pandai pandai..semoga nanti perangai tak macam yang bawah ni..
tak tenang mak ayah nak makan breakfast sampai ke supper kalau macam ni hobinya…
heheh….. *baby, sila doa ibumu score exam esok ye*

Why Boys need Parents..

Biasa
la org laki.. Kemahiran teknikal, tahap kekreatifan dan semangat ingin
mencuba tu tinggi. Dari peringkat kanak2 hingga la ke dewasa.

Tapi kalau tak dikawal dan diawasi, boleh mendatangkan bahaya beb. So tengok2 la anak2, adik2 yg masih kecik tu ye..🙂

  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s