LMS?LCMS?HCI?ICT? *sigh*

salam wth…

saya masih tidak tidur walaupun jam menunjukkan nombor 2.27 pagi…
saya pun taktahu buat apa..tiba tiba dah pukul dua…
konon konon sambil cari bahan untuk exam, hopping blog to blog..
then konon konon lagi cari bahan untuk exam, pergi chatting pula dengan kawan smap yang sangat sudah lama tidak bercontact…
then konon konon lagi cari bahan..saya pergi baca paper pula tengah tengah malam ni…

nanti prof bahar tanya pasal LMS dan LCMS tau jawab?
pasal ADDIE?
pasal HCI?
ok la…paling cikai la…pasal ICT in T&L..tau?

*semoga syifa gelabah bila diingatkan segala topic yang perlu distudy ini..*sigh*…*
*ramai pulak orang wish congratz for the marriage hari ini..kami ni baru kahwin dua minggu lepas ke? hehe…apa pun, thank you kerana menganggap kami masih pengantin..kekek…dan sempena dengan itu, saya nak promote photographer kami, kamarul aka ABON supaya anda berminat menghirenya walaupun hanya untuk cukur jambul anak nanti http://freelancefotographer.net/blog/ *

One thought on “LMS?LCMS?HCI?ICT? *sigh*

  1. haii…thanks sbb drop by di blog saya…jangan tidur lewat2 sangat, tak elok untuk kesihatan..btw, pernah jumpe ur husband masa die wat lawatan dengan mpp lain2 ke melbouerne..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s