malas nya nak tulis chapter 2..mood raya mood raya~

salam wth..

mari kita mulakan entry dengan kata kata berkhasiat dan gambar raya yang menarik..

Diriwayatkan daripada Abu Sa‘id al-Khudri r.a. katanya: “Suatu ketika Rasulullah s.a.w. keluar pada Hari Raya Aidiladha atau Aidilfitri menuju ke tempat solat dan melalui sekumpulan wanita. Beliau bersabda: ‘Wahai kaum wanita bersedekahlah. Sesungguhnya aku telah diperlihatkan bahawa kalian adalah majoriti penghuni neraka.’

Photobucket

Photobucket

lepas gambar raya, baru ucapan raya pulak..

Photobucket

selalunya tahun tahun sebelum ini, saya post entry kad raya dan ucapan raya sebelum 1 syawal..
tahun ini, sebab before cuti raya kelam kabut writing chapter 1 thesis (sv suruh tulis dah lama..tapi suka tangguh..haih), maka bila habis je tulis chapter 1, terus packing barang terus balik shah alam..
balik shah alam means no blogging.. sebab kena berebut dengan adik beradik lagi enam orang tu kalau nak guna laptop..nanti kena letak wifi kt rumah tu..

apa pun, maaf segala khilaf diri..
pada kawan kawan, especially yang hidup sekali di korea (biasa la..hidup sekali maksudnya dosa sesama sendiri itu banyak..hehe)..maafkan hamba yang hina dina ini ye..ada hutang segala bagai, sila claim cepat..jangan claim kat akhirat nanti dah la..bahaya bahaya…

maka selesai sudah sesi bermaafan..mari tengok lagi gambar wafiy sidq…
excited letak gambar dia sebab memang gambar dia je banyak..gambar ummi walid dia ada sipi sipi je…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

kita tutup entry ini dengan gambar ummi dan walid wafiy tanpa wafiy pulak…dia tengah tidur time ni…

Photobucket

selamat hari raya ~
*kena sambung tulis chapter 2 pulak..ish ish*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s