Siapa nak beli mesin basuh auto 6.5kg dan furnitures? kami nak let go ni..

Kami dalam proses untuk pindah ke kuantan jun ini..dan setelah ditimbang tara *sesuai ke word ni?* kami rasa perlu untuk menjual perabot dan beberapa items yang lain..sebab kami akan dikira agak nomad selepas ini, tak pasti duduk mana sehinggalah arahan PHD untuk bro nas dikeluarkan..thus, kalau nomad, tak main la ada perabot bagai ni kan..dulu orang arab nomad ada unta je… hehe..

so..bagi yang tinggal di skudai dan JB…boleh tengok mana yang berkenan di hati..harga semestinya harga barang 2nd hand..kami dah guna setahun 10 bulan =)..juga still negotiable..

siapa ada nak beli mesin basuh LG 6.5 kg fully auto? harga rm350

siapa ada nak beli perabot perabot rumah? seperti…

katil queen size

side table untuk katil (set katil)

meja solek

almari dua pintu

meja dapur (untuk stove)

meja makan square, empat kerusi

(model berbaju purple itu tidak dijual ok…berminat? memerlukannya? hubungi nasrul hadi 019 9111787, syifa 019 3551106)

7 thoughts on “Siapa nak beli mesin basuh auto 6.5kg dan furnitures? kami nak let go ni..

  1. Salam,

    Saya berkenanlah nak beli model tu, hahaha…

    Saya tlg promote kat blog sy k… Then, sy ada tag awak tuk join contest ni… Joinlah if berkelapangan, rasanya awak ada gambar yg bersesuaian tuk contest ni… klu awak kate awak tak follow blog tu lg, awak blh follow dulu, then baru participate…

    • gambar tu tak pakai baju sama tu…kaler je putih semua tapi 2 org kemeja sorg blouse plak..dia mesti baju sama sebijik kn?
      itu la yg xde tu kalo sama sebijik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s