Just A Simple Giveaway By Areef

salam wth..

mr areef has invited this blog for his giveaway..

jenuh tengok blog orang lain yang dah join..mereka tulis apa ek untuk entry ..

rupanya memang tak payah tulis apa apa..

so i just want to paste wafiy’s photo (as usual..hehe *^^*)

moga dengan gambar ni random.org akan berkenan? haha

2 thoughts on “Just A Simple Giveaway By Areef

  1. salam,

    syifak, mmg tak payah tulis apa2… sbb ga mmg simple n easy jer… thanks sudi join… good luck… sori, sebarang ‘sogokan’ takkan dilayan, hehehehe… eh, korang dh move to pekan ker… dh tkde kat skudai ke? so, tkleh bg wafiy cekelat tu ek? hehehe…

    • hehe…itu lah..baca tiga empat kali arahan sebab rasanya ga yg pernah jumpa sblm ni ada jugak la kena buat apa2 slain paste banner..anyway thanx for the wish..blum pindah lagi…tgk la..dlm tgh ke hjg bulan ni..ada la manusia tiga org yg menonong nonong ke kuantan tu *dok kuantan..bkn pekan..tapi dah nk ke arah pekan la*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s