last call!!.. last call!! *announce dengan nada macam apek jual tilam tu jerit dari lori*

weekend yang baru ini kami sibuk lah mengangkat barang barang ke sana ke mari untuk dipindahkan…

dah rasa macam buka service company for house moving pun ada… a longgg weekend i can say..

apapun, dah agak lega sebab beberapa barang berjaya di let go..rumah dah kosong dari furnitures..siapa pun jangan datang rumah sekarang ok! bersepah macam hape…

final announcement of the left ones:

1. meja stove – RM150 (negotiable) – sangatlah elok kualitinya..lebar 51cm, panjang 128cm (kot..tak berapa ingat)..beli ni mahal tau dulu..keke

2. meja makan square- RM180 (SOLD) – ada 4 stools yang comel, bukan plastik tapi kayu yang dilitupi kain..haha..faham ke? 100 cm x 100 cm..kecil je, elok la untuk siapa yang suka makan rapat rapat dengan suami, kongsi kongsi pinggan *macam kami selalu buat..jimat air pun ye..haha*

3. oh. ada mesin basuh juga (SOLD). sila cari kat mudah.my untuk keterangan lanjut dan gambar detail. saya malas pulak nak tulis kat sini. cari nama syifak. link: http://www.mudah.my/Mesin+Basuh+LG+6+5kg+Fully+Auto+Ecosave-10046741.htm

ok, last call eh..kalau tak ada, kena la angkut ke kuantan.. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s