pening kepala

saya sedang struggle membaca journal. pening kepala. dah berpinar mata.

saya bukanlah berlagak nak kata saya rajin study. supervisor saya yang suruh. ada dateline pulak tu. kalau tak, saya pun tak rajin macam ni. makin kelam kabut baca, makin kurang tengok benda lain, makin makin la saya serabut dengan segala istilah image processing dan watermarking ni.

betul ke saya nak buat tajuk ni sepanjang tiga tahun belajar ni??????

*maka untuk kurangkan berpinarnya mata dan perasaan stuffy ini, saya baca sambil tengok drama korea. haha. bro nas sungguh tak puas hati dengan amalan saya ini. saya pun tak pasti sejauh mana keberkesanannya. yang pasti, saya tak la tidur bila buka muka surat pertama aje*

ada ke cara berkesan untuk membaca journal dengan gembira eh?

wafiy semangat makan aiskrim kat kenduri orang. duduk meja vip lagi. tu yang ada napkin bagai…

6 thoughts on “pening kepala

    • haha.tu dialog dalam drama korea.so….walopon still in korean drama mode, i am able to take the good part.seperti di atas. menyedarkan saya seorang ibu memang boleh melakukan apa sahaja~ *senanye nak ulas, tapi malas tiba2.so x ulas, letak gambar je.haha*

  1. syifak, husband sy pun byk komen kalo sy tgk drama korea..br nl lyn my girlfren is a gumiho…hehe..btw bln 5 nt InsyaAllah dpt baby..hehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s