baju blouse untuk dijual?

bismillah

ok, sekarang saya tiba tiba rasa nak berniaga.

ada nak beli? hehe. semua di bawah ini taste saya. dan semua style saya.

maka pada sesiapa yang suka style saya, boleh tengok gambar kat bawah. *sikit je pun gambarnya.yang lain tak ready lagi*

ini adalah blouse cotton yang sangat selesa. potongannya kembang tapi disebabkan kainnya berat, dia tidak lah mengembangkan. labuhnya paras peha atau lutut, namun lengan bajunya pendek sikit, 3 quarter with open cuff.

harganya rm45 sahaja~

siapa nak?

sila contact di sini atau email saya: penawar85@yahoo.com

baju di atas bersama flash, di bawah disertakan tanpa flash

ini pun sama. kembang potongannya, tapi disebabkan kain cotton berat, tidak kembang bila dipakai.

saya ada satu baju seperti ini. sangat selesa bila dipakai.

labuh takat lutut untuk orang berketinggian M.

boleh la contact saya jika hendak membeli.

di atas ini warnanya coklat putih. harganya rm65.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s