Siapa nak tengok tudung lagi?

Saya tengah struggle fikir idea untuk hadiah surprise bro nas sempena birthday dia 18 mac nanti..

segala usaha saya untuk surprise itu nampaknya tidak berjaya sebab saya berhubung dengan orang orang yang terlibat dalam facebook.

memandangkan akaun facebook kami kongsi bersama, segala message yang saya hantar dapat dibaca olehnya di office..

kalau nak senyap buat buat tak tahu tak pe lah jugak kan, ini dia dengan muka tak bersalah bertanya..”dengar cerita nak beli handphone baru ye?”

shoot. saya terus bercerita panjang lebar tentang plan saya.

sesungguhnya menyimpan rahsia itu memenatkan. sekali terbongkar, macam peluru saya beritahu.

hadoi.

okey. siapa nak tengok tudung polkadots yang comel comel?

harga murah,design comel,kualiti terbaik (macam motto bisnes pulak)

[ALL SOLD]

RM24 – saiz M

RM25 – saiz L

material lycra

nak beli boleh la tinggalkan komen di sini

4 thoughts on “Siapa nak tengok tudung lagi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s