isu:blouse, waka waka, tudung bidang 60, seorang pelajar.

saya sudah berhenti kerja.

sekarang saya adalah seorang pelajar.

“belajar lagi~”

ada orang bagi ayat ni kat saya.

saya hanya tersenyum. inilah kepuasan.

sesungguhnya sewaktu tidak berhenti lagi, hati rasa resah gelisah (konon konon) sebab tak dapat dapat lagi start belajar.

sibukkan hal kerja, bila balik rumah, memang terlepek. tak mampu pun nak tengok papers and journal.

walaupun hakikatnya, bila dah jadi pelajar ni, malas je sebenarnya nak bukak papers dan journal tu~~ hahaha…

ok. tak boleh malas. sv dan co sv dah expect a paper from me in faculty conference.

tapi boleh tak kalau saya nak berniaga juga?

sila tengok barang di bawah~

[ALL SOLD]

soft cotton tshirt. ada cuff di pergelangan. cutting A cut (kembang sikit di bawah). sedap dipakai, i’m telling u!

dah restock beberapa kali ni~ tapi ini adalah yang last~ sebab supplier cakap dah habis~

rm45…nak tawar menawar, sila emel saya: penawar85@yahoo.com

material yang sama. soft tshirt cotton. design waka waka. labuh takat paha, atas lutut (depends ketinggian)

rm45

ini adalah warna yang available untuk design di atas..

purple+grey, biru tua+grey, hijau+hitam, oren+coklat.

ok.agak berkedut di sini. tapi cantik sebenarnya. labuh lutut. cotton viscose blouse. waka waka.

rm40

alamak. ni kedut banyak ni. cuttingnya adalah waka waka ye. jangan hiraukan kedut itu.

tudung bawal bidang 60. rm18~

murah saja~

tudung akel bidang 60. warna yang ada tinggal tiga lagi~ brown,dark brown, blue

rm28~

sila emel saya jika ingin mengorder.

sila doakan saya cemerlang dalam belajar juge =)

10 thoughts on “isu:blouse, waka waka, tudung bidang 60, seorang pelajar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s