wafiy.pneumonia.waka waka.

wafiy baru keluar hospital semalam.

alhamdulillah. sehari je masuk wad.

tak pernah lagi before ni. so bila sehari pun memberi pengalaman horror jugak lah sebenarnya.

harap wafiy tak kan masuk wad dah lepas ni.

kasihan dia kena cucuk tangan untuk dimasukkan ubat *tapi wafiy memang sangat liat makan ubat through mulut*

sakitnya pneumoniae. jangkitan kuman di paru paru.kuman dapat dari kahak.

ramai juga kawan kawan taska wafiy kena wad sebelum ni.

5 hari, 6 hari..

so kira wafiy bertuah la dapat 1 hari je kan..

alhamdulillah.. sebab saya sibuk menguruskan wafiy di wad, bro nas yang kena bersusah payah ke pasar borong untuk membeli barang jualan.

not bad juga taste dia. sirius lawa *saya rasa nak ambil 2 helai pun blouse ni*

ada juga yang direstock.

waka waka di bawah semuanya rm40, dan skirt denim di bawah sana rm40 – rm5~…saja suruh mengira sikit

[ALL SOLD]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s