azam hari ini

semalam baru membeli sebuah buku ini.

kata bro nas, buku ni menarik. dia baru baca satu, dua pages dan terus rasa tertarik.

saya tak baca lagi. lepas beli semalam, balik rumah .. banyak pula kerja lain yang dibuat..tiba tiba tidur dah..

Ustaz Azhar Idrus, Daie Sejuta Ummat
Penulis: Riduan Mohamad Nor
Terbitan: Jundi Resources
Harga: RM18.00

Isi Kandungan

1. Tokoh agama dan lingkaran fenomena
2. Ustaz Azhar Idrus, Daie Sejuta Ummat
3. Kejora yang menyinari Langit Malam
4. Bagaimana Ustaz Azhar Idrus bermula
5. Aura dan magnet Ustaz Azhar Idrus
6. Kerikil-kerikil di Jalan Dakwah
7. Man Jadda Wajada
8. Menjawab fitnah yang cuba memalitkan aib
9. Sham Kamikaze: “Ustaz Azhar dan Anak Muda”
10. Anda Bertanya, Ustaz Azhar Idrus Menjawab

apa pun, saya kena kejar siapkan tiga papers sebenarnya ni.

agak blur la untuk menulis paper.

start balik belajar ni, gear tak sampai lagi tahap laju pecut..gear empat pun belum…baru gear 2 kot.~

hadoi. tapi semua papers dateline dah dekat!

saya pulak, baru tahap literature review!!

“ok, cukup lah berniaga tu. fokus sikit kat paper tu” –> kata bro nas.

hehehe.

saya try nak perform dua dua task dengan cemerlang boleh? belajar speed up, berniaga pulak untung dan margin tinggi.

adakah cita cita ini mustahil? *sebagai seorang umi kepada wafiy lagi*

ok. mari berusaha buktikan

…………………………..

apapun, kita tengok koleksi terbaru lagi nak? ;b (senyum simpul)

RM49 aje.

material cotton korea.

labuh bawah lutut.

belakang bergetah sikit.

boleh order cepat di penawar85@gmail.com

stok sangat limited

tudung soft awning untuk XL (agak jarang dapat jumpa. so sila grab!)

kain cotton korea. awning dari corduroy.

cun! rm43 aje.

palazzo dari kain lycra.

ukuran seperti di atas.

rm45 aje.

ok.sila sms atau email ye untuk siapa yang nak book🙂

ok.mari study pulak~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s