ommang

alhamdulillah masih diberi nikmat hidup..walaupun blog macam nyawa tak nyawa je ni..haha

hidup agak tunggang langgang.. catching things up, chasing dateline, submitting necessary things…

still.. i’m alive, with good health condition.. alhamdulillah

banyak kali kawan dan customer suruh tengok balik blog dan muhasabah keadaan blog ni (perli suruh update la tu)

dan banyak kali jugak ikut apa mereka suruh, tapi takat tu je la.. tak pulak saya ambil apa apa tindakan.. haha

oh bro nas juga suruh update progress tanah yang plan untuk dibeli..

cuma saya agak confuse, macam mana nak update progress kalau progress tu tak de? haha

sebenarnya lepas tengok tengok kawasan pantai sepat tu, kami jumpa juga tanah di kempadang.. around 4km from previous land..

dekat je, so dari segi kawasan tu lebih kurang je..cuma dia tak sedekat mana la dengan pantai..

tapi yang nak ceritanya, beza harga sangat banyak..~

tanah cempaka pantai sepat tu boleh dapat dalam rm12/kaki persegi..

tanah kempadang tu pula rm15/kaki persegi – rm25/kaki persegi.. ouchh..

tengok harga, memang tak rasa nak beli..tapi tiba tiba ejen tanah cempaka ni pulak buat hal.. macam tak nak berniaga pun ye..

call 10 kali, jawab sekali.. call 5 kali lagi, tak jawab jawab pulak.. adeh..

call lagi, angkat, tapi tak nak cakap lama pulak..

give up dengan perangai orang sebegitu, kami pun dah berubah hati untuk go for higher price tu..

orang kata, dalam berurus niaga ni, kita kena deal dengan siapa yang nak je… yang tak nak duit tu, tak payah la kejar… haha

so kawan kawan, mari la berjiran di kempadang, berdekatan dengan darul makmur medical centre~ ada banyak lagi tanah untuk dijual di situ..

_____________________________________________

stop talking about other’s business, i want to promote my business.. keke

last piece of lycra polkadot skirt.. comel je designnya.. rm25

free size, button skirt, made of cotton korea material

fast selling, hot item..dah berapa kali restock ni..

for the time being, only black,grey,and blue available

RM35

This slideshow requires JavaScript.

RM39 each

denim cotton, soft awning, xl size

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s