wishing you that the beautiful deeds of nabi touch your life =)

bismillah

 

Allahumma solli ‘ala saidina Muhammad..

memang nabi tak ajar kita celebrate birthday baginda…

memang nabi tak suruh kita berarak sambil pegang sepanduk pakai baju seragam satu kumpulan..

memang nabi tak suruh kita cuti semata untuk hari maulud nya…

cuma.. saya rasa kita tak perlu against idea untuk meraikan dan di masa yang sama menyemarakkan rasa cinta kita kepada baginda…

kadang kadang tengok post kawan di fb, macam syadid betul..sebab bukan sunnah nabi..kita pun kecam sambutan yang dibuat…

dakwah kena various… kadang kadang kalau bukan sebab hari maulud ni, kita pun tak perasan betapa lamanya kita tak amalkan selawat ke atas nabi kan?

maulidurRasul-1-copy-929x10241

ok enough of blabbering… saya nak promote peplum yang baru distok ni =)

46839_600974523262859_2000376363_n 150842_600974563262855_1234688472_n 150982_600972996596345_521148831_n 251799_600972943263017_308869411_n 269285_600973026596342_819689110_n 421659_600972976596347_715796849_n 421762_600970456596599_490720506_n 480942_600972973263014_71025294_n 549851_600973043263007_1915411507_nrm64

yang berlace, rm64. yang berenda di bawah, rm45 =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s