kerajaan cinta (^^)

bismillahsalam wth

teringin nak share lagu yang saya baru tahu kewujudannya hari ini, tapi saya sukakannya kali pertama mendengarnya

::kerajaan cinta::

Maha agung sang pencipta, pemilik syurga yang begitu indah
Maha gagah sang pencipta, semua tunduk atas kehendaknya
di langit tertulis nama-Mu..
dan bumi pun slalu bersujud…

Alloh jangan palingkan,
wajahku dari arah kiblat-Mu
jangan jauhkan hamba, dari semua petunjuk cinta-Mu
tak ada selain nama-Mu
pemilik hidup dan matiku…

Segalanya adalah milik-Mu
kerajaan cinta yang teragung
tuliskanlah rinduku di dalam
takdir indah, saat kau memanggilku
kembali…
kembali …
pada-Mu…

____________________________________________________

::stok baru::

14751_600974013262910_913593682_n

309977_600974336596211_800820474_n

379610_600973896596255_27577612_n

maafkan model kecik yang sibuk tu. nampak ada photo shoot, cepat cepat dia pun buat sibuk kat situ jugak

Rm38
material cotton

free size besar (L – XL)
labuh 34′
lengan 18′ ++
bahu 17′
lebar pangkal lengan 15 (memang designnya lebar lengan agak besar)
dada 18.5 – 19′

320959_600973909929587_565360587_n

397462_600974406596204_52432378_n

wakawaka stripes
Rm38

lebar kembang bawah 33′
labuh baju 30′
dada 17.5
bahu 16′
lengan 20.5′
lebar pangkal lengan 8.5′
lebar lengan 4.5′

544039_600974046596240_752737133_n

601216_600973846596260_396766691_n

material cotton denim

bahu 19′
lengan 21′
pangkal lengan 9.5
lebar pergelangan 5′
dada 21′
bukaan kembang di bahagian bawah 35.5′
labuh baju 35′ ++

free size (saiz L – XXL)
Rm38

16105_577374065622905_105970020_n

Material:
BAC19: Cotton denim
Price: RM49 only!

size in stock: XL (tapi untuk ukuran biasa, lebih kepada saiz L je)
SUITABLE FOR NURSING (BUTTON STYLE)

150042_600970526596592_1678002866_n

ini ala ala design baju yang popular sebelum ni…dah habis before ni tapi tiba tiba jumpa pulak sehelai kat supplier..

so ambil je terus tanpa berfikir panjang..

material: kain cotton korea

rm45

pattern kembang di bawah

385235_600970496596595_1087814309_n

ini bukan ala ala dah..memang menjadi rebutan sampai saya yang teringin ni pun tak sempat memilikinya =)

dah lama tak nampak di kedai supplier, tiba tiba jumpa hari tu~

sehelai last..tak tipu.. *^^*

406697_577374082289570_2145685984_n

Material: High quality lycra cotton
Design: Button-front (suitable for nursing), pumpkin sleeves, pocket on the right side, frills at the bottom
Size in stock:
L

Price: RM50 (S-XL)

540055_530983843595261_1796256950_n

yang ni saja nak bagi diskaun, rm25 only =), not rm33

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s