Tudung hoodie for sale

image

Tudung hoodie syria for sale 🙂
Only rm35, material cotton lembut..dan coraknya seperti ini..only two pieces left

image

Pada siapa yng tak tau tudung hoodie macam mana,boleh tanya pakcik google 🙂 trend sekarang yang katanya dipelopor sheila rusli? Kata supplier,gitu lah. Haha

long cardigan

bismillah

cute but meaningful notes to ourselves =)

734412_625258257501152_1334511080_n

i like that ‘Aurat before fashion’ =)

a nice reminder for a fashion maniac like me

semoga kita tidak tabarruj

——————————–

long cardigan in stock

rm75

Material-80% cotton mix 20% rayon.

Lembut. Selesa. Tidak Perlu iron.Hanya sarungkan bila perlu:)

Design-cardigan labuh dengan potongan ala inggeris, runcing dan seperti sayap di depan.

Potongan lebar Sesuai dari saiz S hingga XXL.

Hiasan satu button dileher (boleh guna)

Labuh cardigan (+-54 inci.sesuai utk semua ketinggian).  Ukuran: bahu 15′,dada 46 inci,punggung 50′.

Cadangan pemakaian-padankan dengan jubah atau blouse atau dress anda. Sesuai ke aktiviti santai Mahupun formal.

Sesuai juga utk maternity wear dan nursing cover

64725_481993148514372_2016928224_n 64725_481993151847705_615257590_n 64725_481993155181038_181166719_n 64725_481993158514371_871690080_n 64725_481993161847704_206765353_n 536906_481993731847647_221990840_n 536906_481993735180980_1869649530_n

kerajaan cinta (^^)

bismillahsalam wth

teringin nak share lagu yang saya baru tahu kewujudannya hari ini, tapi saya sukakannya kali pertama mendengarnya

::kerajaan cinta::

Maha agung sang pencipta, pemilik syurga yang begitu indah
Maha gagah sang pencipta, semua tunduk atas kehendaknya
di langit tertulis nama-Mu..
dan bumi pun slalu bersujud…

Alloh jangan palingkan,
wajahku dari arah kiblat-Mu
jangan jauhkan hamba, dari semua petunjuk cinta-Mu
tak ada selain nama-Mu
pemilik hidup dan matiku…

Segalanya adalah milik-Mu
kerajaan cinta yang teragung
tuliskanlah rinduku di dalam
takdir indah, saat kau memanggilku
kembali…
kembali …
pada-Mu…

____________________________________________________

::stok baru::

14751_600974013262910_913593682_n

309977_600974336596211_800820474_n

379610_600973896596255_27577612_n

maafkan model kecik yang sibuk tu. nampak ada photo shoot, cepat cepat dia pun buat sibuk kat situ jugak

Rm38
material cotton

free size besar (L – XL)
labuh 34′
lengan 18′ ++
bahu 17′
lebar pangkal lengan 15 (memang designnya lebar lengan agak besar)
dada 18.5 – 19′

320959_600973909929587_565360587_n

397462_600974406596204_52432378_n

wakawaka stripes
Rm38

lebar kembang bawah 33′
labuh baju 30′
dada 17.5
bahu 16′
lengan 20.5′
lebar pangkal lengan 8.5′
lebar lengan 4.5′

544039_600974046596240_752737133_n

601216_600973846596260_396766691_n

material cotton denim

bahu 19′
lengan 21′
pangkal lengan 9.5
lebar pergelangan 5′
dada 21′
bukaan kembang di bahagian bawah 35.5′
labuh baju 35′ ++

free size (saiz L – XXL)
Rm38

16105_577374065622905_105970020_n

Material:
BAC19: Cotton denim
Price: RM49 only!

size in stock: XL (tapi untuk ukuran biasa, lebih kepada saiz L je)
SUITABLE FOR NURSING (BUTTON STYLE)

150042_600970526596592_1678002866_n

ini ala ala design baju yang popular sebelum ni…dah habis before ni tapi tiba tiba jumpa pulak sehelai kat supplier..

so ambil je terus tanpa berfikir panjang..

material: kain cotton korea

rm45

pattern kembang di bawah

385235_600970496596595_1087814309_n

ini bukan ala ala dah..memang menjadi rebutan sampai saya yang teringin ni pun tak sempat memilikinya =)

dah lama tak nampak di kedai supplier, tiba tiba jumpa hari tu~

sehelai last..tak tipu.. *^^*

406697_577374082289570_2145685984_n

Material: High quality lycra cotton
Design: Button-front (suitable for nursing), pumpkin sleeves, pocket on the right side, frills at the bottom
Size in stock:
L

Price: RM50 (S-XL)

540055_530983843595261_1796256950_n

yang ni saja nak bagi diskaun, rm25 only =), not rm33

wishing you that the beautiful deeds of nabi touch your life =)

bismillah

 

Allahumma solli ‘ala saidina Muhammad..

memang nabi tak ajar kita celebrate birthday baginda…

memang nabi tak suruh kita berarak sambil pegang sepanduk pakai baju seragam satu kumpulan..

memang nabi tak suruh kita cuti semata untuk hari maulud nya…

cuma.. saya rasa kita tak perlu against idea untuk meraikan dan di masa yang sama menyemarakkan rasa cinta kita kepada baginda…

kadang kadang tengok post kawan di fb, macam syadid betul..sebab bukan sunnah nabi..kita pun kecam sambutan yang dibuat…

dakwah kena various… kadang kadang kalau bukan sebab hari maulud ni, kita pun tak perasan betapa lamanya kita tak amalkan selawat ke atas nabi kan?

maulidurRasul-1-copy-929x10241

ok enough of blabbering… saya nak promote peplum yang baru distok ni =)

46839_600974523262859_2000376363_n 150842_600974563262855_1234688472_n 150982_600972996596345_521148831_n 251799_600972943263017_308869411_n 269285_600973026596342_819689110_n 421659_600972976596347_715796849_n 421762_600970456596599_490720506_n 480942_600972973263014_71025294_n 549851_600973043263007_1915411507_nrm64

yang berlace, rm64. yang berenda di bawah, rm45 =)

cardigan labuh hingga ke kaki =)

Assalamualaikum wth

disebabkan ada yang bertanya tentang cardigan labuh hingga ke kaki, saya upload dulu sini ye.

gambar je dulu, description later yea..sorry sangat kelam kabut this week. Kejar dateline =_=

harga rm70 =)

update 7 mac 2013:

cardigan jasneta hanya ada warna kuning sahaja. yang lain out of stock.

cardigan camelia ada semua kecuali hitam.

63668_462394363807584_638843651_n 166032_391111954269159_74792476_n


427477_403431769703844_324451765_n311504_404126112967743_394487178_n

 

526643_404125896301098_1224324197_n 558236_404126019634419_60685108_n HOODIE CARDIGAN DRESS NEW ARRIVAL

assalamualaikum WBT.
Terbaik dari kami hanya untuk anda semua :))

Pastinya ramai menantikan dan menyukai cardigan dress ini.
Bukan hanya berfungsi sebagai cardigan, ia juga sangat cantik dikenakan
sebagai pelengkap gaya dan penampilan
Boleh juga dijadikan long coat yang tidak terlalu tebal, sesuai utk perjalanan jauh menaiki kapal terbang, atau sekadar bercuti ke Genting Highlands, Cameron Highlands dan pusat peranginan 
seumpamanya :))
Paling istimewa kerana mempunyai hoodie. Jika tidak gemar memakai hoodie, boleh biarkan saja di belakang anda 

Material : Cotton berkualiti. Sejuk. Tidak panas. Tidak mudah kedut. strechable
Ada 1 butang bulat besar di dada (boleh guna-bukan sekadar hiasan) 
Saiz: Free size. Muat dari S hingga XL

Ukuran cardigan seperti berikut:
Bahu: 16 inci
Dada 44 inci
Panjang tangan: 23inci
Lebar lengan: 9.5 inci
Labuh cardigan: 55 inci