bawal bidang 60

20140415_184528

20140415_184445

20140415_184411

20140415_184319

20140415_184257

20140415_184155

.salam wth.

bawal 60 yang masih ada dengan saya.

boleh emel, whatsapp,mesej jika mau =)

RM18/pc

Advertisements

jualan penghabisan stok:cotton silk.tudung XL.bawal XL.cardigan.palazzo.skirt jalur.

wafiy demam lagi sepanjang minggu ini.

kelam kabut juga dibuatnya.

time aktiviti taska sempena cuti sekolah, gembira dia berlari sana sini..main mewarna la..main gelungsur la.. bila petang je, dah lembik..

on off demamnya..batuk nonstop…

tapi alhamdulillah sekarang dia tengah gembira healing..

minggu lepas saya ke kelas menjahit baju kurung..

dah tua bangka cenggini baru la nak belajar menjahit..uhh..

nasib baik la dah kahwin.. kalau belum, memang kurang saham..

apapun saya berjaya menyiapkan sepasang baju kurung..alhamdulillah..

kelas untuk dua hari, rm130 (kalau weekend rm100)..

berbaloi juga… sebab dari basic sebasic basicnya kan..

belajar di kg peramu kuantan.. De Mama House..

boleh la pergi kalau siapa tinggal di kuantan tu..

http://www.facebook.com/demama.house

______________

oh.tengah nak habiskan stok jualan. kena berehat sekejap lepas ni sampai awal bulan 7.

siapa nak tengok dan order, email saya di penawar85@yahoo.com deh…

cotton silk corak berkaki – rm50

palazzo lycra – rm43

1 pc for each color

cardigan labuh kain cotton – rm49

tudung bawal bidang besar 1 tone – rm15

warna available: no 1 (dari atas)

tudung XL hard awning – corak kotak kotak di kaki – rm10

tudung XL hard awning – dwitone – rm10

tudung XXL hard awning – dwitone purple – rm10

booked

 booked

tudung soft awning XL – kain cotton – awning corduroy – rm30

very very comfy!

skirt kain cotton. agak nipis. tak panas. rm15 sahaja.

________
ok tu je buat masa ini. harga dah sesuai dengan penghabisan stok..(yang tak turun harga tu maksudnya memang tak boleh turun dah la tu) ..

semuanya 1pc je available for each picture..

seperti biasa, emel saja.. free dan cepat..

saya kena struggle mengejar dateline ni.uhhh..

 sekian..