Tudung hoodie for sale

image

Tudung hoodie syria for sale 🙂
Only rm35, material cotton lembut..dan coraknya seperti ini..only two pieces left

image

Pada siapa yng tak tau tudung hoodie macam mana,boleh tanya pakcik google 🙂 trend sekarang yang katanya dipelopor sheila rusli? Kata supplier,gitu lah. Haha

Siapa nak tengok tudung lagi?

Saya tengah struggle fikir idea untuk hadiah surprise bro nas sempena birthday dia 18 mac nanti..

segala usaha saya untuk surprise itu nampaknya tidak berjaya sebab saya berhubung dengan orang orang yang terlibat dalam facebook.

memandangkan akaun facebook kami kongsi bersama, segala message yang saya hantar dapat dibaca olehnya di office..

kalau nak senyap buat buat tak tahu tak pe lah jugak kan, ini dia dengan muka tak bersalah bertanya..”dengar cerita nak beli handphone baru ye?”

shoot. saya terus bercerita panjang lebar tentang plan saya.

sesungguhnya menyimpan rahsia itu memenatkan. sekali terbongkar, macam peluru saya beritahu.

hadoi.

okey. siapa nak tengok tudung polkadots yang comel comel?

harga murah,design comel,kualiti terbaik (macam motto bisnes pulak)

[ALL SOLD]

RM24 – saiz M

RM25 – saiz L

material lycra

nak beli boleh la tinggalkan komen di sini